Om Bonemt.dk

Om Platformen

Formål og værdier

For os på Bonemt.dk handler det om hverdagen. Derfor er vi hver eneste dag 100% dedikeret på at gøre hverdagen bedre – både for bruger og for samfundet. Vi driver vores forretning efter værdier, som har gjort os til dem, vi er i dag. Værdier skaber tillid til os som virksomhed, hvem vi er, og hvordan vi opfører os, er afgørende for andres tillid til virksomheden, om du vælger vores platform, søger job hos os, indgår aftaler med os og folk der vender tilbage gang på gang.

Vi vinder ikke dit hjerte, hvis vi kun er konkurrencedygtige på pris. Vi skaber ikke vækst, hvis vi udelukkende er effektive. Vi kan ikke drive en sund virksomhed, hvis integritet er det eneste, vi har at tilbyde. Nej, vi opbygger tillid ved at opføre os ordentligt, ansvarligt og ærligt. At handle i overensstemmelse med vores værdier, at holde hvad vi lover, at overholde deadlines og at opbygge tillid. Vi overvejer nøje, hvordan vores handlinger påvirker andre. Det betyder ikke, at vi aldrig træffer en beslutning, som andre er uenige i. Det betyder, at vi gennemfører den med respekt for andre og minimerer den negative effekt så meget som muligt.

Vi brænder for at forbedre hverdagslivet for vores bruger, vores kolleger og de fællesskaber, vi indgår i. At brænde for noget betyder, at have passion for det, vi arbejder med. Vi brænder for at formidle lejeboliger og udvikling af platformen. Vi ønsker at vide alt, der er at vide indenfor vores fagområde og vi ønsker at inspirere andre til også at gøre deres bedste. Vi omfavner forandring, tilpasser os hurtigt nye behov, holder aldrig op med at lære, og vi samarbejder konstruktivt, når noget skal ændres eller tilføjes. Vi søger udvikling gennem nye udfordringer og opgaver, både som team og som enkeltpersoner. Vi finder løsninger i stedet for blot at påpege problemer. Hvis vi ikke lykkes, bruger vi vores erfaringer til at gøre det bedre næste gang.

Historie

Bonemt.dk historie strækker sig tilbage til 2019. Virksomheden har gennem den senest periode udviklet sig drastisk, og det, der begyndte som en lille IT-hobby i Odense, er i dag en af Danmarks største digitale boligplatformer.

Det var i 2019, at iværksætterne Michael Jørgensen og Michelle Vassilev etablerede og lancerede sin digitale online bolig-søgemaskine. Søgemaskinen vokser gradvist, og i 2020, blot et år efter lanceringen, hvor vi har arbejdet på modernisering og udviklingen, er det vokset til en af de største bolig-formidlingsplatforme og som blev grundlaget for opstart af virksomheden: Intelligent Websystems Holding ApS. For os bag bolig-søgemaskinen har, og er, kundens behov altid i centrum – for os handler det om at gøre hverdagen for brugerne bedre, samtidig med vi konstant er fokuseret på at reducere omkostninger, uden produktet mister effekt, så vi kan sikre brugerne den bedst mulige pris og det bedste udvalg på markedet.

I en stadig mere, og mere, digital verden går flere, og flere forretninger online, og Intelligent Websystem's ambition, er at være den førende aktør inden for e-handel i Danmark. Bonemt.dk som er et drift selskab til Intelligent Websystem's, har vi i dag en ledende position inden for formidling af lejeboliger. Vi udvider løbende vores sortiment på eksisterende kanaler og kigger samtidig efter nye områder, hvor vi kan styrke vores e-handelsaktiviteter. Den vil vi udbygge i de kommende år ved at skabe enkle, personlige online platforme, der gør hverdagen lettere for vores bruger. Hvor som helst og når som helst.

Bonemt.dk blev i 2019, Intelligent Websystem's første digitale platform. Siden har vi oplevet enorm vækst på området, og virksomhedens e-handels forretning er under udvidelse. I 2021 forventes lancering af endnu et driftsselskab: bilplatform.dk, der har det hovedformål at stå for formidlingen at salg at transportmiddel i Danmark.

Ejerskab

Bonemt.dk ejes og drives af Bonemt.dk ApS (Cvr: 41246480), som er 100% ejet af Intelligent Websystems Holding ApS (Cvr: 41158131) som er en virksomhed der er privat ejet, og har primært fokus på intelligente websytstemer. Alt matrialet på bonemt.dk, og tilhørende subdomains ejes af Bonemt.dk ApS og må derfor ikke kopires, ændres, slettes, eller bruges til kommercielle formål. Både Bonemt.dk ApS og Intelligent Websystems Holding ApS har adresse på: Birkelundalen 10C, 5260 Odense S, Danmark